Ervaringen van klanten

Richelle is een vakvrouw en een fijn aanraakbaar mens, aan wie ik mij durf over te geven. Ik ken niemand die zoveel studies doet op dit gebied doet en dat met zoveel gemak kan integreren in haar werk. Hoe vaag mijn behoefte of klacht ook is, ze kan er iets mee. Legt een vinger (of hand) op de zere plek. Wurmt mijn lijf als een kat in een bocht en doet mij verbazen over mijn eigen veerkracht.~Jasper Jobse, coach/therapeut/docent

Ik heb al een aantal keer een Thaise yoga massage gekregen bij Richelle. Alle keren was het een ontspannen en bijzondere ervaring. Richelle neemt vooraf de tijd om je verwachtingen en eventuele klachten goed door te spreken. De massage zelf is anders dan ‘gewone’ massage, omdat je in allerlei yogahoudingen wordt gelegd. En dat is dus, ook al zou je het misschien niet verwachten, erg ontspannend. Waar je bij een ‘gewone’ massage nog wel eens bekneld op de massagetafel kan liggen, voel je hier door de vele bewegingen jouw energie door je lichaam stromen. De massage vindt plaats in een fijne ruimte en na de tijd krijg je ook nog de kans om vragen te stellen en even na te praten. Ik kan dit iedereen aanraden. ~Debby Kok

Ik ben een keer voor een Thaise yoga massage geweest bij Richelle en heb het ervaren als een warm bad van bewegingen. Ik zat in een fase van veel beslissingen nemen en omdat ik de verbinding van hart en hoofd soms even kwijt was hielp deze massage mij enorm om die verbinding weer te maken. Ik ben yogadocent en beweeg veel maar deze massage bracht mij net iets verder in de strekkingen. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om bewogen te worden door een ander en wel Richelle, die dit zo liefdevol doet. Zeker een aanrader en ik kom graag weer. ~Petra van Westing, yogadocent, 52 jaar

Richelle geeft op een fijne ontspannen manier heerlijke massages. De massage wordt op een fijne plek gegeven waardoor je helemaal ontspant. Door de massages heb ik geen rugklachten meer iets wat niet lukte bij de fysiotherapeut. ~Maaike Westenvoorde, coach wijkteam

Wat een heerlijke Thaise yogamassage! Ik had nooit eerder dit soort massage gehad en ik was heel verrast hoe ontspannend het was. Ik voelde me heel veilig en stabiel toen Richelle mijn houding veranderde naar een nieuwe positie. Zij snapt precies welke houdingen veel ontspanning en rust zullen brengen. Bij het einde van de massage voelde ik me een nieuwe vrouw! Bedankt! ~Sharon Townhill, homeopaat, 47 jaar, www.hanzechiropractie.nl

Zodra ik op Richelle’s massagemat lig lijkt de tijd stroperiger en zachter te worden, waardoor ik duidelijker zie wat er aandacht nodig heeft in mijn lijf en in mijn leven. Richelle masseert met liefdevolle aandacht, doeltreffend en compassievol. Ze laat ruimte voor jouw beleving, ze geeft waardevolle aanwijzingen en geeft zowel letterlijk als figuurlijk duwtjes in de juiste richting. Na afloop voel ik de energie weer door mijn lichaam stromen, is mijn hoofd helder en voel ik me geaard. Zo’n cadeautje gun ik iedereen! ~Irina Verwer, holistisch coach & yogadocent, 37 jaar, www.irinaverwer.nl

Een tiental keer heeft Richelle mij inmiddels gemasseerd.
Sindsdien en in combinatie met yoga beoefening zijn mijn rugklachten aanzienlijk verminderd. Het zijn geweldige cadeaus aan mezelf. Richelle is een fijn mens. Ik kan iedereen aanraden een yogamassage bij haar uit te proberen. ~Jean, 57 jaar

Ik kom al ruim vijf jaar bij Richelle en word nog steeds verrast door nieuwe technieken, handelingen en aanrakingen. Na een sessie voel ik me op een goede manier door de mangel gehaald en herboren.
Ze heeft ontzettend veel vakkennis, een verfrissende kijk op de dingen en is psychologisch goed onderlegd. Daardoor voel ik me begrepen én weet ze mijn lijf precies zo te behandelen als nodig. Daarnaast is Richelle een liefdevol en warm mens met geweldige helende handen. ~Janneke Robers, Feminine Embodiment trainer & vrouwencoach, 39 jaar, www.jannekerobers.nl