Privé of DUO yogales

Op afspraak geef ik privé en/of DUO yogales afgestemd op jouw/jullie behoefte of vraag.

Soms kan het fijn zijn om (enkele) privé lessen te nemen (alleen of samen met een vriend(in)) omdat je specifieke vragen of klachten hebt, omdat je vastloopt in je yogapractice, omdat je thuis een eigen practice wilt starten, omdat je met een bepaald thema worstelt of omdat je het gewoon fijn vindt om wat meer persoonlijke aandacht te krijgen dan mogelijk is in een groepsles.

Ook wanneer je het spannend vindt om wat voor reden dan ook om op dit moment les te volgen in een grotere groep is een privé of DUO yogales een heel goed alternatief om toch lekker yoga te blijven doen!

We beginnen de les met een kort gesprekje om helder te krijgen wat je vraag en je behoefte is. Vervolgens gaan we bewegen. Afhankelijk van je vraag en behoefte geven we samen invulling aan de les. Daarbij kun je denken aan meditatie, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen (vinyasa/hatha/yin), yoga nidra en eventueel massage/cranio elementen.

Een privé of DUO yogales duurt 75 minuten en kost 60 euro (of 30 euro PP bij een DUO les). Op verzoek kan de les ook op locatie gegeven worden (prijs is exclusief reiskosten).