Holistisch Lichaamswerk

De afgelopen jaren heb ik  diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van holistisch lichaamswerk, waaronder een 3 jarige opleiding voor energetisch therapeut en een 3 jarige opleiding voor Thaise yogamassage therapie. Momenteel studeer ik cranio sacraal therapie bij Peirsman Cranio Sacraal Academie.

Ook volgde ik diverse trainingen bij internationale docenten op het gebied van Thaise acupressuur, dynamic Thai massage, Thaise Oliemassage en Osteothai Touch. Naast deze opleidingen en trainingen volgde ik 500+ uur training op het gebied van Vinyasa Yoga, Shanti Flow en Yoga Nidra. 

Ik heb me het meest gespecialiseerd in de Thaise yogamassage; één van de oudste geneeswijzen ter wereld. De Thaise yogamassage bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van massage met yoga, meditatie, pulsing, rocking en acupressuur. Yoga en acupressuur zetten in je beweging terwijl de meditatie een verstillend effect heeft. Door de unieke combinatie van ontspanning en beweging in één werkt deze massage heel diep door en heeft de massage een zeer positief effect op je gezondheid.

De yogamassage is als een dans en wordt geven vanuit een meditatieve flow, waarbij zowel de masseur als de ontvanger voortdurend in beweging zijn. Als ontvanger hoef je niets anders te doen dan je over te geven aan de bewegingen, het ritme en de aanraking van de masseur.

Massage vormt bijna altijd de basis van mijn werk, vaak in combinatie met energetisch werk en cranio sacraal therapie. 

Je kunt bij mij terecht als je vooral op zoek bent naar ontspanning maar ook wanneer je een specifieke klacht hebt of last hebt van meer complexe spanningsklachten, angstklachten en burn out ben je welkom voor een helemaal op jouw klacht/thema/wens afgestemde massage.

Onderstaand filmpje helpt je om een beetje een idee te krijgen wat je kunt verwachten. Meer uitgebreide informatie over wat je kunt verwachten vind je hier.

Maak een afspraak voor een holistisch lichaamswerk sessie

Als je onderstaand formulier invult is het handig als je kort even aangeeft wat de reden is van je afspraak, bijvoorbeeld of je een specifieke wens, vraag of klacht hebt. Je kunt meteen een voorkeur aangeven voor bepaalde dagen of tijdstippen om af te spreken. 

Dit is een timelapse van een Thaise Yogamassage van ongeveer 30 minuten teruggebracht tot een kleine 4 minuten…