Massage

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in de Thaise yogamassage.

De Thaise yogamassage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van massage met yoga, meditatie, pulsing, rocking en acupressuur. Yoga en acupressuur zetten in je beweging terwijl de meditatie een verstillend effect heeft. Door de unieke combinatie van ontspanning en beweging in één werkt deze massage heel diep door en heeft de massage een zeer positief effect op je gezondheid.

De yogamassage is als een dans en wordt geven vanuit een meditatieve flow, waarbij zowel de masseur als de ontvanger voortdurend in beweging zijn. Als ontvanger hoef je niets anders te doen dan je over te geven aan de bewegingen, het ritme en de aanraking van de masseur.

Thaise massage wordt over de kleding heen gegeven.

Je kunt bij mij terecht voor ontspannende yoga- en oliemassages en voor therapeutische yogamassage waarbij ik samen met jou werk aan een specifieke klacht en/of thema. Wanneer je een therapeutische vraag hebt wordt de massage, afhankelijk van je zorgverzekering, vaak gedeeltelijk vergoed.

Maak een afspraak voor een massage

Als je onderstaand formulier invult is het handig als je even aangeeft of je graag een afspraak wilt maken voor een ontspanningsmassage of voor een therapeutische massage omdat je bijvoorbeeld een specifieke klacht hebt. Je kunt meteen een voorkeur aangeven voor bepaalde dagen of tijdstippen om af te spreken. Ook als je je afvraagt of de yogamassage geschikt is voor het behandelen van jouw klacht kun je via dit formulier contact met me opnemen.