Feminine Massage Dag

Een aantal keer per jaar organiseer ik samen met Feminine Embodiment trainer Janneke Robers deze heerlijke Feminine Massage Dag.

De dag bestaat uit 2 delen: tijdens het eerste deel dat geleid wordt door Janneke ontwaak je je vrouwelijke energie door middel van verschillende oefeningen. Tijdens het tweede deel leer ik je een massage van ongeveer 45 minuten die gericht is op het laten stromen van de energie in het bekken. De basis van de massage is de Thaise Yogamassage waarin verschillende andere vormen van lichaamswerk zoals dynamic pulsing & rocking en meer verstillend energetisch werk geïntegreerd zijn.

Je ontdekt deze dag hoe:

 • je jouw vrouwelijke energie wakker maakt en laat stromen
 • trauma zich opslaat en vastzet in het bekken en wat de gevolgen daarvan zijn
 • je overgave en ontspanning kan ervaren in je bekken
 • je je eigen energie kunt verbinden met die van de ander
 • je een super fijne, ontspannende, bekkenmassage geeft van ongeveer 45 minuten
 • je jezelf voorbereidt op de massage, hoe je gegrond blijft en een goede houding aanneemt

Hoe ziet de dag eruit?

De dag is opgebouwd uit twee delen. Eerst maken we contact met onze vrouwelijke energie, zodat je ontvankelijk, zacht en open bent. Voor jezelf en elkaar. Dat doen we met meditatie, dans en ontmoeting. Ook ontdek je hoe je met Healing Tao jouw bekkenenergie kunt verbinden met die van de ander. Hoe het kan stromen tussen jullie en hoe je met je helende handen kunt werken.

Daarna leren we een 45 minuten durende massage. Stap voor stap leggen we je de techniek uit en hoe je deze combineert met het openen van jouw vrouwelijke energie en die van je cliënt. Daarbij krijg je een eigen foto-werkboek van de verschillende onderdelen, zodat je er thuis verder mee kan. En natuurlijk oefenen we gelijk op elkaar. Je bent deze dag dus gever én ontvanger. Dat betekent dat je zowel je eigen energie blokkades opruimt als de techniek van deze yogamassage leert.

Deze opleidingsdag is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Daarom kunnen professionals voor hun beroepsvereniging een certificaat van 7 studieuren voor deze dag ontvangen.

Deze dag is speciaal voor jou als je:

 • als professional (masseur / yogini / fysiotherapeut / coach / lichaamswerker) met vrouwen werkt en een bekkenmassage als extra dimensie wil aanbieden naast je eigen (lichaamsgerichte) werk
 • een bekkenmassage wil leren geven aan je vriendinnen, partner of familie
 • jouw bekkengebied wil vrij maken van blokkades
 • een middag je eigen vrouwelijke energie wil leren openen, voelen en voeden

Voor wie niet?

De dag is niet geschikt voor vrouwen in de eerste drie maanden van hun zwangerschap, voor vrouwen met een extreem lage energie (bv overspannen of burn-out) of vrouwen die een lekker dagje willen ontspannen. We gaan deze dag op elkaar oefenen en sommige massagetechnieken kunnen best intensief zijn. Dit is ook niet de plek als je aan de slag willen met persoonlijke trauma’s rondom seksualiteit. Daarvoor zijn privé sessies beter.

Goed om te weten:

 • Bij een yogamassage houd je gewoon je kleren aan. Dus trek iets aan waarin je goed kan bewegen. Een legging, joggingbroek of shorts.
 • Deze dag gaat specifiek over het bekken. We leren je géén bekkenbodem, de-armouring of yoni massage.
 • Neem zelf iets voor lunch mee.

Data en Locatie

Donderdag 24 juni 2021 van 9.30 – 17.00

Vrijdag 25 juni 2021 van 11.00 – 18.00

Donderdag 15 juli van 10.00 tot 17.30

Prijs:

€ 187,- p.p.
Met zijn tweeën komen is slimmer! Dan betaal je € 167,- p.p.

De prijs is inclusief
– Foto-werkboek met alle onderdelen van de massage zodat je thuis verder kan oefenen
– Certificaat van deelname voor 7 studie uren (per mail)
– Koffie, thee, water en lekkers
– Gratis parkeren

Inschrijven kan hier.