Introductiecursus Thaise yogamassage

Voor hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage, Thai Dee, geef ik drie keer per jaar een introductiecursus Thaise yogamassage in Arnhem. Tijdens deze cursus maak je kennis met de Thaise yogamassage en leer je een massage van ongeveer 30 minuten die je kunt geven aan bijvoorbeeld familie en vrienden zonder fysieke klachten.

Tijdens de cursus is er aandacht voor:

  • Een goede lichaamsergonomie en de juiste flow;
  • Massagetechnieken met de handen en de voeten;
  • Vloeiende overgangen van de ene naar de andere positie;
  • Metta (liefdevolle aandacht) en meditatie als basis voor de massage.

De lessen zijn praktisch van opzet: na een introductie over de achtergrond van de Thaise massage, uitleg over de juiste lichaamsergonomie en hoe de massage goed af te stemmen gaan we masseren.

Wil je graag leren masseren en vind je yoga en massage heerlijk? Wellicht is deze introductiecursus Thaise yogamassage dan iets voor jou. Een ideale manier om nader kennis te maken met Thaise yogamassage en Thai Dee. Opleidingsinstituut Thai Dee is erkend door het CRKBOKTNOBATCVBAGCATen SNRO

Drieluik korting
Er zijn drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, buikligging en zijligging. Per cursus leer je een massage van een half uur. Ze zijn los of gezamenlijk te volgen. Schrijf je je direct in voor twee of drie cursussen, dan krijg je korting. Je mag de cursussen op verschillende locaties volgen. Net wat jou het beste uitkomt. Er zijn geen toelatingseisen om mee te kunnen doen. Iedereen is van harte welkom.

Schrijf je je direct in voor twee cursussen, dan betaal je slechts € 225,-.
Schrijf je je direct in voor het hele drieluik (rugligging, buikligging & zijligging) dan betaal je slechts € 299,-.

Inschrijven voor deze cursus kan door je hier aan te melden!

Kosteloos op herhaling
Omdat we staan voor kwaliteit, mag je binnen een lesjaar de cursussen zo vaak als je wilt kosteloos herhalen. Zo krijg je de mogelijkheid om de puntjes op de i te zetten. Geef je voor een herhalingsles wel snel op (via het contactformulier), want er zijn per locatie maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Data 2019

  • zaterdag 16 maart
  • maandag 15 juli
  • vrijdag 15 november

Lestijden

10.30-17.15 uur

Locatie

Home of Zen, Velperweg 95, Arnhem